Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Θέμα: «Διαχείριση Μεταθέσεων Εργοδοτουμένων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στη Δημόσια Υπηρεσία Εκτάκτων Νοσηλευτικών Λειτουργών»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια προηγουμένων ενημερώσεων σχετικά με το πιο πάνω θέμα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε συναινέσει με την πολιτική  με βάση την οποία γίνονται οι μεταθέσεις Εργοδοτουμένων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου Εκτάκτων Νοσηλευτικών Λειτουργών εκ μέρους των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών.

Η  ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ, μετά από αίτημα πολλών συναδέλφων,  ζήτησε  τον περασμένο Οκτώβριο από τον Διευθυντή Νοσηλευτικών Υπηρεσιών  τη δημιουργία ενός δίκαιου πλάνου διαχείρισης μεταθέσεων στη βάση αντικειμενικών κανονισμών, ώστε να διασφαλίζεται η αντικειμενικότητα, η διαφάνεια και η ίση μεταχείριση των  Εργοδοτουμένων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου  οι οποίοι αιτούνται μετάθεση. Ακολούθως παρουσιάσαμε τις απόψεις μας στο προτεινόμενο από τον Διευθυντή Νοσηλευτικών Υπηρεσιών πλάνο μεταθέσεων και έκτοτε αναμέναμε να καθοριστεί κατ’ ιδίαν  συνάντηση για συζήτηση του θέματος.

Η συντεχνία μας δεν έχει καμία ανάμειξη και δεν έχει συμφωνήσει με κανένα πλάνο με το οποίο γίνονται μεταθέσεις αυτό το διάστημα. Συνεπώς, η οποιαδήποτε παραπληροφόρηση γίνεται από λειτουργούς των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών δεν ευσταθεί.

Τέλος με την ίδια σοβαρότητα που επιδείξαμε όλο αυτό το διάστημα θα αναμένουμε να ολοκληρωθεί  η ορισθείσα για την ερχόμενη εβδομάδα κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Διευθυντή των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών για συζήτηση του θέματος, για το οποίο θα λάβετε τη σχετική ενημέρωση.

Παγκυπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ)

Βερενίκης 14,  Διαμ.104,  Άγιος Δημήτριος,  2002 Στρόβολος,  Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22 379610 – Τηλεομοιότυπο: 22 379611

Ηλεκτρονική διεύθυνση: pasynocyprus@gmail.com

Επίσημη ιστοσελίδα: www.pasyno-cyprus.com