Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Θέμα: Παγκύπρια γενική συνέλευση – Απεργιακό Ταμείο Αλληλεγγύης

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. και οι εκπρόσωποι των επαρχιακών επιτροπών της Συντεχνίας μας αποφάσισαν χθες ομόφωνα να εισηγηθούν κλιμάκωση των απεργιακών μέτρων, κατά την παγκύπρια γενική συνέλευσή μας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016.

Επίσης καλούμε όλα τα μέλη μας όπως τηρούν τις οδηγίες που εκδόθηκαν από τη Συντεχνία για την επ’ αόριστον απεργία. Τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη των επαρχιακών επιτροπών δεν θα εργάζονται ως Προσωπικό Ασφαλείας αλλά θα απεργούν κανονικά. Κατά τη διάρκεια της απεργίας τα μέλη της Συντεχνίας καλούνται να παρευρίσκονται έξω από τα κατά τόπους νοσοκομεία, εκτός αν υπάρχει άλλη πληροφόρηση από την ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.

Επίσης ανακοινώνουμε ότι έχουμε δημιουργήσει απεργιακό Ταμείο Αλληλεγγύης για κάλυψη πιθανών αναγκών των μελών της. Στο ταμείο αυτό μπορούν να συνεισφέρουν συνάδελφοι, οργανωμένα σύνολα και απλοί πολίτες.

Τέλος, σας καλούμε όπως «ενωμένοι σαν μια γροθιά, με το ηθικό ψηλά να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας, και να αγνοούμε τους εκφοβισμούς και τις απειλές που δεχόμαστε, κάμνοντας καταγγελίες στη Συντεχνία μας».

Εκ του Δ.Σ. της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ

Παγκυπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ)

Βερενίκης 14,  Διαμ.104,  Άγιος Δημήτριος,  2002 Στρόβολος,  Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22 379610 – Τηλεομοιότυπο: 22 379611

Ηλεκτρονική διεύθυνση: pasynocyprus@gmail.com

Επίσημη ιστοσελίδα: www.pasyno-cyprus.com