Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Ζητούμε εθελοντές για συλλογή δειγμάτων για μεταμόσχευση σε 5μηνο κοριτσάκι

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, πραγματοποιεί δειγματοληψίες σε όλες τις πόλεις για συλλογή δειγμάτων για εξεύρεση συμβατών δοτών για μεταμόσχευση μυελού των οστών σε 5μηνο κοριτσάκι από το Λιοπέτρι.

Οι δειγματοληψίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Απριλίου 2023, σε όλα τα Malls μεταξύ των ωρών 11 π.μ. και 4 μ.μ. στο πλαίσιο της κοινωνικής μας προσφοράς και της βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους που το επιθυμούν, να δηλώνουν εθελοντικά συμμετοχή στις δειγματοληψίες για κάποιες ώρες ώστε να επανδρωθούν καλύτερα τα σημεία δειγματοληψίας.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη Γραμματέα της οργάνωσης, καλώντας στο τηλέφωνο 22 379610 μέχρι την Πέμπτη 20 Απριλίου, 2023.

Σας ευχαριστούμε.

Εκ του Δ.Σ. ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.

Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ)

Βερενίκης 14, Διαμ.104, Άγιος  Δημήτριος,

2002 Στρόβολος, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22 379610 –  Τηλεoμοιότυπο: 22 379611

Ηλεκτρονική διεύθυνση: pasynocyprus@gmail.com

Επίσημη ιστοσελίδα: www.pasyno-cyprus.com