Θέμα: Παραχώρηση διαμερίσματος για θερινές διακοπές

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας πληροφορούμε ότι η συντεχνία μας έχει ενοικιάσει διαμερίσματα, τα οποία θα παραχωρούνται με χαμηλό κόστος στα μέλη μας για τις θερινές τους διακοπές.

Τα διαμερίσματα βρίσκονται στην περιοχή μεταξύ Κάππαρη και Πρωταρά (διαθέτουν κοινή πισίνα), Παραλιμνίου και Πρωταρά (ιδιόκτητο, χωρίς πισίνα, με ανακαινισμένους τους εσωτερικούς χώρους), στα Μανδριά της Πάφου (διαθέτουν κοινή πισίνα). Τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με όλο τον απαραίτητο οικιακό εξοπλισμό  πλην των λευκών ειδών (σεντόνια και πετσέτες) για λόγους υγιεινής. Φωτογραφίες των διαμερισμάτων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της συντεχνίας. Στα διαμερίσματα δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα λόγω της πολιτικής των συγκροτημάτων. Στις πιο πάνω περιοχές η συντεχνία ενδεχομένως να προχωρήσει σε προσθήκη και άλλων διαμερισμάτων.

Τα διαμερίσματα θα διατίθενται στα μέλη μας από τη Δευτέρα (14:00 μ.μ. και μετά) μέχρι την Κυριακή (μέχρι τις 15.00 μ.μ.). Τα μέλη της συντεχνίας μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα διαμερίσματα κατά τη διάρκεια του χρόνου, εκτός της καλοκαιρινής περιόδου χωρίς περιορισμό ημερών, ανάλογα με  τη διαθεσιμότητα και χωρίς κλήρωση.

Αίτηση μπορούν να κάνουν μόνο τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ των οποίων τα στοιχεία είναι καταχωρημένα στον κατάλογο των μελών μας. (Αριθμός ταυτότητας και αριθμός Κοινωνικών Ασφαλίσεων).

Η αίτηση επισυνάπτεται και μπορεί να αποσταλεί με τηλεμοιότυπο (fax) στο  22 379611  μέχρι τις 10/04/2018. Παρακαλώ όπως επιβεβαιώνετε την αποστολή της αίτησής σας στο τηλέφωνο 22 379610.

Όλοι οι αιτητές θα ειδοποιηθούν μέχρι τις 18.04.2018 είτε τύχουν έγκρισης είτε όχι. Τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ που θα εγκριθούν θα πρέπει να καταβάλουν προκαταβολή  εντός 15 ημερών, και να εξοφλήσουν το ποσό 2 βδομάδες πριν την ημερομηνία άφιξής τους. Σε περίπτωση που δεν καταβληθεί η προκαταβολή το διαμέρισμα θα παραχωρείται σε άλλο αιτητή.

Κατέβασμα PDF με λεπτομέρειες και έντυπο αίτησης