Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Θέμα: Εμπλοκή των νοσηλευτών των Αγροτικών Κέντρων Υγείας στην εγγραφή ασθενών και είσπραξη τελών

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. της συντεχνίας μας αποφάσισε όπως οι νοσηλευτές μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ, οι οποίοι εργάζονται στα Αγροτικά Κέντρα Υγείας (συμπεριλαμβανομένου του Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς), από την 31η Αυγούστου 2017 δεν θα ασκούν καθήκοντα γραφέα και εισπράκτορα, τα οποία δεν εμπίπτουν στα νοσηλευτικά τους καθήκοντα.

Η συντεχνία μας έλαβε την απόφαση αυτή καθώς έχει αναστείλει πολλάκις σχετικά μέτρα σε ένδειξη καλής θέλησης και πρόθεσης για συνεργασία και για επίλυση του θέματος, χωρίς αποτέλεσμα. Αναφέρουμε ότι μέχρι τώρα παραχωρήθηκαν 5 συνεχείς παρατάσεις από τον περασμένο Ιανουάριο (4 Ιανουαρίου 2017, 28 Φεβρουαρίου 2017, 15 Μαρτίου 2017, 26 Μαΐου 2017 και 21 Ιουνίου 2017). Κατά την τελευταία παράταση είχαμε ενημερώσει το Υπουργείο Υγείας ότι, αν μέχρι τις 31 Αυγούστου 2017 δεν επερχόταν οριστική επίλυση του προβλήματος, τότε τα μέτρα μη εκτέλεσης καθηκόντων που δεν εμπίπτουν στα νοσηλευτικά καθήκοντα, θα επαναφέρονταν αυτόματα σε μόνιμη βάση.

Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ έχει επιδείξει την ανάλογη σοβαρότητα και υπομονή, χωρίς ωστόσο να υπάρχει θετική κατάληξη στο όλο θέμα, γι’ αυτό και είμαστε υποχρεωμένοι εκ των εξελίξεων προχωρήσουμε στην υλοποίηση της απόφασής μας για τη μη εκτέλεση μη νοσηλευτικών καθηκόντων.

Εκ του Δ.Σ. της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ

Παγκυπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ)

Βερενίκης 14,  Διαμ.104,  Άγιος Δημήτριος,  2002 Στρόβολος,  Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22 379610 – Τηλεομοιότυπο: 22 379611

Ηλεκτρονική διεύθυνση: pasynocyprus@gmail.com

Επίσημη ιστοσελίδα: www.pasyno-cyprus.com