Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Ενημέρωση μελών για επιχορήγηση σεμιναρίων /ημερίδων νοσηλευτικής

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ) σε προηγούμενη μας ενημέρωση (15/04/2014) είχαμε αναφέρει πως αρχίσαμε διαδικασίες εξεύρεσης τρόπου να ενισχυθούν οι συνάδελφοι νοσηλευτές ώστε να εξασφαλίζουν τα απαραίτητα μόρια για την ανανέωση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος με όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος ή ακόμα και δωρεάν.

Για αυτό, χωρίς να ξεφεύγουμε από το ρόλο μας ως Συνδικαλιστικός Φορέας είχαμε αποταθεί στο Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών ΠΑΣΥΝΜ με διάφορες εισηγήσεις, με αποτέλεσμα τη συνεργασία μεταξύ μας. Η ΠΑΣΥΝΟ θα επιχορηγήσει εξ ολοκλήρου η μέρους του κόστους που χρειάζεται για τη διοργάνωση συγκεκριμένων μοριοδοτημένων Ημερίδων που θα διοργανώσει ο Τομέας Συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης (ΤΟΣΕΑ) του ΠΑΣΥΝΜ.

Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο και σε αυτό θα συμμετάσχει με παρουσίαση και ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΣΥΝΟ. Η ΠΑΣΥΝΟ ακολούθως θα υποστηρίξει με χορηγία την ημερίδα που θα πραγματοποιήσει ο Τομέας Ογκολογίας του ΠΑΣΥΝΜ τον Οκτώβριο καθώς επίσης και την επαναληπτική ημερίδα Μαιευτικής που θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Μαιών/Μαιευτών του ΠΑΣΥΝΜ. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν αργότερα από τους προαναφερθέντες σε επίσημη ενημέρωση.

Επιπρόσθετα, ως Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΣΥΝΟ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου του ΠΑΣΥΝΜ , τα μέλη της επιτροπής Μαιών, τα μέλη του Τομέα Συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης καθώς και τα μέλη του Τομέα Ογκολογίας για την συνεργασία ευελπιστώντας όπως ενδυναμωθούν αυτού του είδους οι συνεργασίες με κυρίαρχο γνώμονα την συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη όλων των συναδέλφων

Ευχαριστούμε τα μέλη μας για την συνεχή στήριξη και εμπιστοσύνη που μας δείχνουν σε όλες μας τις ενέργειες δείχνοντας μας ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Η συμπαράσταση σας μας εμψυχώνει και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει.

Εκ του Δ.Σ. της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ

Παγκυπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ)

Βερενίκης 14,  Διαμ.104,  Άγιος Δημήτριος,  2002 Στρόβολος,  Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22 379610 – Τηλεομοιότυπο: 22 379611

Ηλεκτρονική διεύθυνση: pasynocyprus@gmail.com

Επίσημη ιστοσελίδα: www.pasyno-cyprus.com